Atsiliepimai

Indrė Zaščiurinskienė

Tik geriausi atsiliepimai!! Puiki kokybe, aptarnavimas puikus! Bendravom su Jelena, netik ispilde visus pageidavimus, bet ir labai patare! Tikrai labai rekomenduoju!

Marijampolės dramos teatras - Romualdas Kučiauskas

Dėkojame už greitai ir puikiai pasiūtas užuolaidas. Vakar jau pakabinome, išbandėme, viskas labai kokybiška, funkcionalu, gražu, efektinga. Sėkmės!

Tauragės pilis - Edita Gaižauskienė

Labai noriu pasidžiaugti jūsų komandos darbu ir vakar pasiektu nuostabiu rezultatu – pilies menės atrodo fantastiškai gražiai, užuolaidos pateisino visus mano lūkesčius. Ačiū, esu labai patenkinta.

Neringa Maldonienė

Nuoširdžiai dėkoju Jūsų kolektyvui už puikiai pasiūtas užuolaidas, romanetes ir lovatieses ! Jūs visi neabejotinai prisidėjote prie mūsų svajonių namų kūrimo. Labai ačiū Giedrutei už nuoširdų bendravimą, puikias idėjas ir sumanymus, šaunioms Siuvėjoms, kurios puikiai tuos sumanymus įgyvendino ir Erikui, kuris labai kruopščiai ir atsakingai tas grožybes sukabino. Visiems Jums didžiausios kantrybės ir sėkmės !

Jekaterina Lipunova

Jau turime pakabintas savo užuolaidas. Norėjau Jums parašyti didelį ačiū, nes man žiauriai gražu ir patinka! Visiškai kitaip atrodo kambarys! Labai operatyviai kolegos viską sutvarkė! Ačiū!! 

Daiva Bunokienė

Labai ačiū už puikų aptarnavimą ir gražias užuolaidas.

Ieva Bliujė

Siuntinį gavau. Viskas tiko. Širdis džiaugiasi naujomis užuolaidomis! Ačiū.

Lineta Pašukonytė

Kokybė, dizaino pritaikymas ir bendravimas 10 balų! Labai patenkina Alytuje pagamintom užuolaidom!


Milda Kavolynienė

Aptarnavimas aukščiausios kokybės! Kolektyvas malonus, darbai pateisinti su lūkesčiu! Dar kartą didelis ačiū!

Palikti komentarą

Jūs turite prisijungti pranešimo rašymui.

  • Vaidas Židanavičius - 2021.12.17 15:03:16

    Užsisakėme akustines užuolaidas, dėl garso sugėrimo name antrame aukšte, esame labai patenkinti kokybe ir pasiektu rezultatu - garso iš pirmojo aukšto girdisi žymiai mažiau.
    Dėkojame visam nuostabiam BN tekstilė kolektyvui už pagalbą išsprendžiant šią problemą, už puikų bendravimą ir greitai bei kokybiškai pasiūtas užuolaidas! Ačiū :)

  • Vilma Šepetienė - 2020.01.02 22:29:16

    Jūsų pasiūtos užuolaidos tapo pagrindiniu mūsų atnaujintos svetainės akcentu. Kiekvienąkart žvilgtelėjus į jas širdį užlieja didelis džiaugsmas. Esam labai dėkingi už kokybišką darbą, ypač Jelenai už malonų bendravimą ir profesionalumą. Kuo geriausios kloties ateityje!